A KORRUPT IZRAELI SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYRENDSZER SZERVES RÉSZÉT KÉPEZŐ, GYERMEKEK ELLENI PSZICHIÁTRIAI VISSZAÉLÉSEK FELSZÁMOLÁSA

Raz Misgav izraeli családjogi ügyvéd a gyerekek jogaiért vívott harcáról beszél a Pszichiátria: A halálipar utazó kiállításon.
Raz Misgav, egy apából lett családjogi ügyvéd szövetségre lép a CCHR Izraellel, hogy a szülők esélyt kapjanak a pszichiátria „szakértő tanúi” és gyermekeik tudatmódosító gyógyszerekkel való kényszerkezelése ellen.

Az egyik anya az utcára költözött Jeruzsálemben, hogy visszakapja a fiát, akit egy hamis jelentésre alapozva vettek el tőle. „A kérdéses pszichiáter soha nem találkozott a gyermekkel, mégis engedélyezte a gyermek elszállítását” – számolt be róla egy oknyomozó folyóirat.

A folyóirat azt találta, hogy az ilyen gyerekeket először egy olyan központba szállítják, ahol „olyan gyerekeket figyelnek meg, akik néha alig háromévesek”, és akiket „a vizsgálatot követően gyógyszerezni kezdenek”.

Ez a fajta összejátszás Izrael Jóléti és Szociális Minisztériuma és a pszichiáterek között teljesen megszokott. Egy ilyen gépies, mindent jóváhagyó jogrendszerben lett Raz Misgav ügyvéd az összes izraeli család jogainak védelmezője. Misgav, aki már 2005-ben a szociális szolgáltatási törvény reformján dolgozott, a parlamentben hallotta a CCHR Izrael egy tájékoztatóját, és felismerte a fő gonoszt a történetben: a pszichiátriát. A CCHR leleplező cikkek és CCHR-dokumentumfilmek segítségével felvilágosította őt a pszichiátria bűntetteiről, és azóta is együtt dolgoznak. A CCHR Misgavhoz küldi a pszichiátriai érdekeltségű gyámsági ügyeket, Misgav pedig megnyeri őket.

„Sok esetben arról van szó, hogy a pszichiátria drogokat ad a gyerekeknek. A probléma a szociális munkásokkal kezdődik, és az elmegyógyintézetben végződik – mondja. – A rendszer fogja a szülőket, akikről úgy tekinti, hogy alkalmatlanok, és akiknek a gyerekeiről úgy gondolja, hogy veszélyben vannak, és intézetbe zárja őket. Ha a gyerekek vagy a szülők nem értenek egyet, akkor abnormálisnak vagy elmebetegnek nyilvánítják őket, és pszichotrop szereket adnak nekik.”

„Ha a gyerekek vagy a szülők nem értenek egyet, akkor abnormálisnak vagy elmebetegnek nyilvánítják őket, és pszichotrop szereket adnak nekik.”

Misgav 100%-os sikerrel állítja meg a folyamatot, mielőtt még a bíróságra kerülnének az ügyek, és több mint 930 gyermeket mentett meg a pszichiátriai visszaélésektől.

Ezeket az igazságtalanságokat a Jeruzsálemi Kerületi Bíróság elé terjesztette, és ott olyan ítéletet hoztak, amely kötelezővé tette a szociális munka során végzett tevékenységek dokumentálását bírósági vizsgálat céljából, és amely kimondta, hogy a szociális munkások által készített jelentések többé nem számítanak „szakértői véleménynek”, és visszaadta a szülők jogát a megfelelő bírósági eljáráshoz, amely lehetővé teszi számukra, hogy saját tanúkat jelentessenek meg.


TÉNYEK

CCHR UTAZÓ KIÁLLÍTÁSOK

A Pszichiátria: A halálipar kiállítás egy éve:

5

KONTINENSEN

járt a CCHR utazó kiállítása a tavalyi évben

30 923

KILOMÉTERT

tett meg a 14 mozgó kiállítás nagyvárosról nagyvárosra járva

42

KIÁLLÍTÁS

42 városban, ráébresztve az embereket a pszichiátria veszélyeire

300+

NAPON ÁT

voltak láthatók a kiállítások, amelyeken felvilágosították a közönséget a pszichiátria által elkövetett emberi jogi visszaélésekről

110 902

EMBER

járta végig a kiállítást csupán a tavalyi évben


VESSÜNK VÉGET A PSZICHIÁTRIAI VISSZAÉLÉSEKNEK!

Nonprofit mentális egészségügyi figyelőszervezetként a CCHR tagsági díjakra és adományokra támaszkodik, hogy végrehajtsa küldetését: megszüntetni a pszichiátriában zajló emberi jogi visszaéléseket és megtisztítani a mentális gyógyítás területét. Hogy része legyen a világ legnagyobb mozgalmának, amely a mentális egészségügy reformját tűzte ki célul, csatlakozzon ahhoz a csoporthoz, amely eddig több mint 180 olyan törvény megalkotásában segédkezett, amelyek védik az állampolgárokat a pszichiátriai visszaélésektől.

LETÖLTÉSEK