A HOLOKAUSZT MÖGÖTT ÁLLÓ REJTETT ERŐK LELEPLEZÉSE

A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából megemlékezéseket tartottak többek között Münchenben (fent), Stuttgartban (jobbra fent) és Hamburgban (jobbra lent) is.
Megelőzendő, hogy a jövő generációi ugyanabba a csapdába essenek, a CCHR csoportjai a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján több rendezvényt is tartottak, hogy leleplezzék a holokauszt számos atrocitásának igazi forrását.

A holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján a holokauszt áldozatairól emlékezünk meg. A CCHR-csoportok 17 országban tartottak rendezvényeket, amelyek rávilágítottak az egyik kulcsfontosságú, bár talán kevéssé reklámozott rejtett befolyásra a holokauszt borzalmai mögött. A hiányzó láncszemre: a német pszichiáterekre.

A pszichiáterek már 1920-ban javaslatot tettek a páciensek elpusztítására. Miután Adolf Hitler hatalomra került, megnyílt az út a kényszeres eugenikai sterilizációs és eutanáziaprogramok előtt. Hat olyan pszichiátriai központ is létezett, amely orvosokat alkalmazott, zuhanyzónak álcázott gázkamrákat, és ahol a holttesteket tömegesen elégették. Több mint 60 évvel a nürnbergi per után Dr. Frank Schneider, a Német Pszichiátria Társaság elnöke nyilvánosan is bocsánatot kért, amiért a pszichiátria alkotta meg az ideológiát, amelyből a náci eutanázia született, külön kitérve arra a szerepre, amelyet a pszichiáterek a meggyilkolandók kiválasztásában és mások tényleges elpusztításában játszottak.

A Scientology Egyház, a CCHR társalapítója több helyen is bemutatta A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma című dokumentumfilmet, amely feltárja a pszichiátria történetét a náci Németországtól egészen napjainkig. Brüsszelben Przemyslaw Jurkiewicz, a lengyelországi VII-es náci tábor múzeum vezetője arról beszélt, hogy gázkamrák már a II. világháborút megelőzően is léteztek, és ezeket lengyel pszichiátriai kórházakban tesztelték, százakat pusztítva el.

Napjaink izraeli pszichiáterei a náci eugenikusok ükunokái, és ugyanazokat a technikákat használják, amelyeket sok évvel ezelőtt.

Tel-Avivban Raz Misgav ügyvéd szólalt fel. Ő a társadalombiztosítási rendszer csapdájába került gyerekek védelmével foglalkozik, mely rendszer gyakran eredményezi azt, hogy a gyerekek pszichiátriai intézményekbe kerülnek. Arról beszélt, hogy napjaink izraeli pszichiáterei a náci eugenikusok ükunokái, és ugyanazokat a technikákat használják, amelyeket sok évvel ezelőtt.

Németországban a CCHR csoportjai Berlinben, Frankfurtban, Hamburgban és Münchenben tartottak rendezvényeket, virrasztást szervezve a holokauszt áldozataiért, és „Az emberek Hitler mögött” és „Az eugenika és a holokauszt” bemutatótáblákat állítva fel forgalmas utcákon. Mindegyik rendezvény célja a holokauszt mögött meghúzódó halálos irányelvek és akciók igazi forrásának leleplezése volt, hogy soha többé ne lehessen ilyen bűnöket elkövetni.


TÉNYEK

PSZICHOTROP SZEREK „MELLÉKHATÁSAI”

Egyes pszichiátriai drogok „mellékhatásai” között az öngyilkosság és a gyilkos hajlamok is szerepelnek.

117%-OS

NÖVEKEDÉS

a pszichiátriai szerek felírásában az USA-ban 1999 és 2013 között.

24%-OS

NÖVEKEDÉS

az öngyilkosságok számában az USA-ban 1999 és 2014 között – véletlen?

41

MILLIÓ AMERIKAI

szed antidepresszáns szereket

65

ERŐSZAKOS BŰNTÉNY,

amely 693 embert ölt meg vagy sebesített meg három évtized alatt, olyan emberek műve volt, akik vagy pszichotrop szereket szedtek, vagy épp abbahagyták a szedésüket

409

GYÓGYSZERHATÓSÁGI FIGYELMEZTETÉS

pszichiátriai szereken. Köztük: önpusztítás, öngyilkosság, erőszakos viselkedés, agresszió és gyilkos képzetek.VESSÜNK VÉGET A PSZICHIÁTRIAI VISSZAÉLÉSEKNEK!

Nonprofit mentális egészségügyi figyelőszervezetként a CCHR tagsági díjakra és adományokra támaszkodik, hogy végrehajtsa küldetését: megszüntetni a pszichiátriában zajló emberi jogi visszaéléseket és megtisztítani a mentális gyógyítás területét. Hogy része legyen a világ legnagyobb mozgalmának, amely a mentális egészségügy reformját tűzte ki célul, csatlakozzon ahhoz a csoporthoz, amely eddig több mint 180 olyan törvény megalkotásában segédkezett, amelyek védik az állampolgárokat a pszichiátriai visszaélésektől.

LETÖLTÉSEK