A CCHR MINDENÜTT OTT VOLT AZ ÁPOLÓK ÉVES RENDEZVÉNYÉN

A CCHR standját az Ápolótanulók Országos Szövetségének konferenciáján Nashville-ben 2018. áprilisában elárasztják az anyagokat követelő látogatók.
A tanulók egy országos ápolókonferencián hálásan fogadják a CCHR munkáját.

Az Ápolótanulók Országos Szövetségének (NSNA) éves konferenciáján a CCHR standja folyamatosan vonzotta a látogatókat ingyenes CCHR-dokumentumfilmjeivel, füzeteivel, információs dossziéival és oktatócsomagjaival.

Az NSNA elkötelezetten támogatja az ápolótanulók szakmai fejlődését. A CCHR így azért volt ott, hogy létfontosságú információkkal lássa el azokat, akiknek egy napon sokak élete és jólléte lesz a kezében.

Olyan nagy volt az ápolótanulók érdeklődése a CCHR információi iránt, hogy nemsokára az egyik önkéntesnek az lett az egyetlen feladata, hogy folyamatosan feltöltse a pulton lévő anyagokat, amelyek azonnal elfogytak, ahogy kitették őket.

Az egyik önkéntes pólóján ez állt: „A gyerekkor nem mentális betegség”, és sorra kapta az egyetértő megjegyzéseket, sőt még néhány felismerést is, hogy igen, valóban, a normális gyermekkori viselkedés „kezeléséhez” nincs szükség gyógyszerekre.

Amikor az egyik önkéntes elmagyarázta az egyik nővérnek, hogy maguk a pszichiáterek is beismerik, hogy nem tudják, hogyan működnek a tudatmódosító szerek, a nővér rögön azt mondta: „Pontosan ezt mondták nemrég egy szemináriumon, hogy senki nem tudja, hogy hogyan működnek a szerek!”

Összesen 1136 CCHR információs anyagot osztottak ki az ápolótanulóknak, hogy tájékoztassák őket a pszichiátriával kapcsolatos igazságról.


Tényleg SZERETNÉNK HALLANI ÖNRŐL

Íme, mit gondol néhány olyan csoport és egyén, akivel a CCHR együtt dolgozik, a mentális egészségügy megreformálására vonatkozó küldetésünkről.

ELNÖK, KÖZÖSSÉGI VÉSZHELYZETKEZELŐ CSAPAT, USA

A CCHR-ral szemben a pszichiátereknek semmi esélye, mert most minden ártalmas tevékenységüket leleplezik. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy az emberek jó alaposan megnézik, hogy mit tesz a pszichiátria, és mit tesznek a gyógyszergyárak.

FŐNÖK, A GRIQUA KIRÁLYI HÁZ TANÁCSADÓJA, GAUTENG TARTOMÁNY, DÉL-AFRIKA

A pszichiáterek kihasználják az emberek tudatlanságát; félrevezetik a pácienseket, akik végül áldozattá válnak, sőt néhányan még meg is halnak. Ezt a kezelést a nácik által használt kezeléssel hozhatnánk párhuzamba. Az embereket rabszolgákká teszik, a saját tulajdonukká. A pszichiátriai ipar drogfüggővé teszi a gyerekeket, akik végül pszichiátriai intézetekben kötnek ki, ahol semmi jövőjük nincs. A CCHR-ral van remény. A CCHR feladata, hogy oktassa Dél-Afrikát és a világot.

TANÁCSADÓ PSZICHOLÓGUS, AUSZTRÁLIA

Megdöbbentett a dokumentumfilmek és a bennük beszélő emberek profizmusa... neves pszichológusok, pszichiáterek, orvosok és más egészségügyi szakemberek. Hihetetlenül tanulságos, amit mondanak. Milyen csodálatosan bátor az önök szervezete, hogy előállítja és piacra dobja ezeket, és milyen hasznosak ezek a közösség és az egészségügyi dolgozók számára, akik valójában nem tudják, hogy mi történik. Az orvosaink többé már nem gyógyítók, legtöbbször inkább drogdílerek. És ez az igazi tragédia. Többé már nem csak arról van szó, hogy a pszichiáterek írják fel ezeket. Már a rendes orvosok is tudatmódosító szereket írnak fel bárkinek, aki besétál a klinikára. Nagyon hálás vagyok a CCHR-nak.


TÉNYEK

A TÖMEGEK FELVILÁGOSÍTÁSA

A CCHR világszerte felvilágosítja az embereket a pszichiátriai visszaélésekről. Íme a statisztikák:

21

MILLIÓ

CCHR-füzet lett szétosztva eddig, leírva a tényeket a tudatmódosító szerekkel és a pszichiátriai visszaélésekkel kapcsolatban

190

ORSZÁG ÉS TERÜLET

ahol az emberek CCHR-anyagokat kaptak csak az elmúlt évben

19 806

LÁTOGATÓ

tekintette meg a CCHR Pszichiátria: A halálipar múzeumát, amely leleplezi a borzalmas igazságot

69 713

EGYÉNNEK

postáztunk ki CCHR-adatokat: ügyvédeknek, ápolóknak és oknyomozó újságíróknak

16

MILLIÓ

embert értünk el a CCHR társadalmi célú hirdetéseivel és díjnyertes dokumentumfilmjeinkkel az elmúlt 12 hónapbanVESSÜNK VÉGET A PSZICHIÁTRIAI VISSZAÉLÉSEKNEK!

Nonprofit mentális egészségügyi figyelőszervezetként a CCHR tagsági díjakra és adományokra támaszkodik, hogy végrehajtsa küldetését: megszüntetni a pszichiátriában zajló emberi jogi visszaéléseket és megtisztítani a mentális gyógyítás területét. Hogy része legyen a világ legnagyobb mozgalmának, amely a mentális egészségügy reformját tűzte ki célul, csatlakozzon ahhoz a csoporthoz, amely eddig több mint 180 olyan törvény megalkotásában segédkezett, amelyek védik az állampolgárokat a pszichiátriai visszaélésektől.

LETÖLTÉSEK