A CCHR honlapjának adatvédelmi irányelvei

Az ön adatainak védelme nagyon fontos a számunkra. Azt szeretnénk, hogy a weboldalunk megtekintése a lehető legkellemesebb és leghasznosabb legyen az ön számára, és hogy teljes bizalommal vizsgálja meg az általunk biztosított információkat.

Ezeket az adatvédelmi irányelveket azért fogalmaztuk meg, hogy demonstráljuk az adatok védelme és biztonsága iránti szilárd elkötelezettségünket.

Az oldalra bevitt minden személyes információ – köztük a név, e-mail cím, levélcím, telefonszám és bármilyen demográfiai vagy internetes vásárlási információ – védelem alatt áll, és nem lesz kiadva más szervezeteknek vagy egyéneknek, a CCHR-t kivéve. A mentális egészségügyi visszaélésekről szóló bejelentőlapon megadott információkat vagy a további információk kérésekor megadott adatokat belátásunk szerint továbbküldhetjük annak az önhöz közeli, helyi CCHR-irodának, amely a legjobban eleget tud tenni a kérésének.

Soha nem fogjuk eladni vagy bérbe adni a személyes információit harmadik félnek, az ezekben az adatvédelmi irányelvekben leírt esetek kivételével.

Adatbiztonság

Az ön által megadott tagsági, kiadványvásárlási vagy adományozási információk – köztük a hitelkártya-információk – Secure Sockets Layer (SSL) titkosítási technológiával vannak titkosítva. Azért használjuk az SSL technológiát, hogy megakadályozzuk az ilyen információk elfogását és elolvasását az interneten való továbbítás során. A kódolt adatok egy biztonságos helyre kerülnek, ahol az ön információi korlátozott hozzáférésű számítógépeken lesznek tárolva korlátozott hozzáférésű helyeken.

Bár mindent megteszünk, hogy gondoskodjunk a hálózatunk és a rendszereink integritásáról és biztonságáról, nem tudjuk garantálni, hogy a biztonsági intézkedéseink megakadályozzák azt, hogy harmadik fél – hackerek – illegálisan hozzáférjen ezekhez az információkhoz.

Különleges esetek

Irányelvünk, hogy ne használjuk vagy osszuk meg az önre vonatkozó személyes információkat az itt leírtaktól eltérő módokon anélkül, hogy lehetőséget ne biztosítanánk önnek, hogy erre nemet mondjon, illetve megtiltsa az ilyen felhasználást. Azonban kiadhatunk önre vonatkozó személyes információkat, illetve az ön weboldalhasználatával kapcsolatos információkat bármilyen okból, ha ezt saját megítélésünk alapján indokoltnak tartjuk. Ilyen okok lehetnek: hogy eleget tegyünk törvényeknek (amilyen például az elektronikus hírközlés titkosságáról szóló törvény [ECPA]) és rendszabályoknak, illetve teljesítsük az ilyen információk iránti kormányzati vagy bírósági kéréseket; hogy olyan információkat adjunk ki, amelyek szükségesek ahhoz, hogy be lehessen azonosítani egy olyan személyt, kapcsolatba lehessen lépni egy olyan személlyel, illetve jogi lépéseket lehessen tenni egy olyan személy ellen, aki esetleg megsérti az irányelveinket; hogy megfelelően működtessük az oldalt; illetve hogy megóvjuk a CCHR-t és annak irodáit.

Gyermekek adatainak biztonságával kapcsolatos elkötelezettség

A gyermekek adatainak védelme különösen fontos a számunkra. Irányelvünk, hogy eleget tegyünk az 1998-as Children’s Online Privacy Protection Actnek (Gyermekekre vonatkozó internetes adatvédelmi törvény) és minden más vonatkozó törvénynek. Javasoljuk, hogy a gyerekek kérjenek engedélyt valamelyik szülőjüktől, mielőtt személyes információkat küldenének nekünk vagy bárki másnak az interneten.

Az adatvédelmi irányelvek megváltoztatása

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk vagy módosítsuk ezeket az adatvédelmi irányelveket, oly módon, hogy a felülvizsgált irányelvet feltesszük az oldalunkra. A változások kizárólag azokat az információkat érintik majd, amelyeket az adatvédelmi irányelveink változásának hatályba lépése után kapunk, hacsak kifejezetten másként nem közöljük.

Kérdések és megjegyzések

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi irányelveinkkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

LETÖLTÉSEK