CCHR oktatási eszközök – Üdvözöljük a pedagógusokat

Most, hogy több mint 100 millióan használnak receptre kapható tudatmódosító szereket (és 20 millióan ezek közül gyerekek), nehéz lenne olyan embert találni, akinek nincs olyan ismerőse, aki ne szedett volna már valamilyen, orvos által felírt tudatmódosító szert.

De hogyan váltak a tudatmódosító szerek a legnépszerűbb kezelési móddá mindenféle stresszre, illetve az életben felmerülő problémákra annak ellenére, hogy nincs semmilyen testi betegség, amelynek a kezelésére kifejlesztették őket, nincs ismert gyógyhatásuk, viszont rengeteg a mellékhatásuk?

És hogyan történhetett meg az, hogy az ezeknek a szereknek a használatát támogató pszichiáterek uralják a mentális gyógyítás területét?

Az ezekre a kérdésekre és sok más kérdésre adott válaszok jelentik a kulcsot annak a rengeteg társadalmi problémának a megértéséhez, amely ma a világunkat sújtja. E problémák közül sokat a pszichiátria és a gyógyszergyárak közötti többmilliárd dolláros érdekszövetség okoz, amelynek részeként „betegségeket” adnak el gyógyszerekből származó profitért – az emberek egészségének, sőt az életének árán is. A Tébolymarketing oktatócsomag megadja a válaszokat ezekre a kérdésekre, valamint a mentális egészség zavaraira is tartalmazza a pszichiáterek által régóta elhallgatott megoldásokat, amelyekről nem szeretnék, ha tudnánk. Ezek az anyagok létfontosságú információkat tartalmaznak az egyéni jogok védelme és a pszichiátriai visszaélések megszüntetése érdekében.

A CCHR INGYEN felajánlja ezt a csomagot pedagógusoknak, hogy segítsen nekik felvilágosítani másokat ezeknek a tudatmódosító szereknek a veszélyeiről, és megadja azokat az információkat, amelyeket a pácienseknek általában nem mondanak el. Vértezze fel magát a pszichiátriával kapcsolatos tényekkel!

A TÉBOLYMARKETING: Mindannyian őrültek vagyunk? oktatócsomag megrendeléséhez töltse ki a CCHR oktatócsomag megrendelőlapjátKattintson ide >>

LETÖLTÉSEK