Pszichiátria: A halálipar múzeum

Ez a korszerű múzeum, amely a CCHR nemzetközi központjában, Hollywoodban található, dokumentálja azt a tényt, hogy a pszichiátriai ipart a profit motiválja, és hogy az általa színlelt segítség gyakran halált okoz.

Több ezer törvényhozó, orvos, emberi jogi szószóló, egészségügyi szakember, diák és magánember látogatta meg a múzeumot, és használja az itt szerzett információkat arra, hogy tegyen valamit a saját befolyási körén belül, és ezáltal elszámoltassa a pszichiátriát a bűneivel és visszaéléseivel.

A teljes egészében vezető nélkül bejárható kiállítás dokumentumfilmekkel, kiállítási tárgyakkal és bemutatótáblákkal mutatja be a pszichiátria legártalmasabb kezelési eszközeit. Tökéletes oktatást nyújt a pszichiátria múltbeli és jelenkori elméleteiről és gyakorlatairól.

A múzeum ingyenesen megtekinthető, és a hét minden napján nyitva tart.

Cím:
Citizens Commission on Human Rights International
6616 Sunset Boulevard
Los Angeles, California 90028

Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig: 10.00–21.00
Szombaton: 10.00–18.00
Vasárnap: 13.00–18.00

Hozza el barátait, családtagjait és bárki mást, aki megérdemli, hogy megismerje az igazságot. Csoportokat is szívesen látunk.

A látogatás előjegyzéséhez kérjük hívja a múzeumvezetőt: +1 (800) 869-2247.

Pszichiátria: A halálipar múzeum online is látogatható, teljes 3D-s élményt nyújt, és bemutatja az összes, magában a múzeumban megtekinthető filmet.
Tovább az interaktív múzeumra >>

LETÖLTÉSEK