India elavult mentálisegészség-törvényei régen esedékes felülvizsgálaton mentek át, betiltva az elektrosokkot kiskorúakon, és véget vetve más erőszakos pszichiátriai kezeléseknek is.

Tovább... >>
Megelőzendő, hogy a jövő generációi ugyanabba a csapdába essenek, a CCHR csoportjai a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján több rendezvényt is tartottak, hogy leleplezzék a holokauszt számos atrocitásának igazi forrását.

Tovább... >>
A tömeges gyilkosságokkal végződő lövöldözések az újságok címlapjaira kerülnek, de a számos ilyen eset hátterében meghúzódó pszichiátriai szerek látványos módon kimaradnak a cikkekből.

Tovább... >>
Egy BBC-dokumentumfilm felteszi a kérdést: vajon a pszichotrop drogok állnak az erőszak mögött?

Tovább... >>
A CCHR Tokió két éven át tartó kivizsgálásával és közfelháborodást elérő kampányával rávette az Egészségügyi Minisztériumot, hogy végezze a munkáját a pszichiátriai visszaélések területén.

Tovább... >>
Raz Misgav, egy apából lett családjogi ügyvéd szövetségre lép a CCHR Izraellel, hogy a szülők esélyt kapjanak a pszichiátria „szakértő tanúi” és gyermekeik tudatmódosító gyógyszerekkel való kényszerkezelése ellen.

Tovább... >>
A Germanwings tragédiáját követően a CCHR Németország lépéseket tett azért, hogy megváltoztassa a repüléssel kapcsolatos szabályozást, és számonkérhetővé tegye a pszichiátereket.

Tovább... >>
Két pennsylvaniai állami képviselő törvényjavaslatot nyújtott be a gyermekek védelmére az elektrosokkal szemben.

Tovább... >>
Egy király és népe csatlakozik a CCHR-hoz, a Pszichiátriai Világszövetség Nemzetközi Kongresszusán tiltakozásukkal hallatva hangjukat a jövő generáció védelme érdekében.

Tovább... >>
Abban az országban, ahol a világon az egyik legmagasabb a gyerekek stimulánsokkal való gyógyszerezése, a CCHR kiállítása feltárja az igazságot, arra inspirálva egy királyt, hogy szebb jövőt követeljen népe számára.

Tovább... >>
A gyártó nagyító alá került a páciensek panaszainak figyelmen kívül hagyásáért és a „kezelés” veszélyeinek elbagatellizálásáért.

Tovább... >>
Azok a pszichiáterek, akik kenőpénzt fogadnak el gyógyszergyártó cégektől, vagy hamis gyógymódokat hirdetnek, most már nem ússzák meg olyan könnyen.

Tovább... >>
Amikor Sydney-nek hétéves korában pszichiátriai szereket írtak fel, a lányból egy „üres edény” lett. És talán örökre elveszett maradt volna, ha nincs a nővére szeretete és szakadatlan törekvése arra, hogy visszahozza őt.

Tovább... >>
Már minden sötétnek tűnt „Aloha államban”, de a CCHR Hawaii elmondta az igazságot az állami törvényhozásnak a pszichiátriai szerekről, és a tizenegyedik órában elvetették a törvényt.

Tovább... >>
Egy katonai káplán megmutatja, hogy a pszichiátria „hamis próféta”, és kiképez más káplánokat is, hogy ugyanezt tegyék.

Tovább... >>
A CCHR segít az Austini Állami Kórházban megvédeni a fiúkat Dr. Charles Fischertől.

Tovább... >>
A pszichofarmakológiai gyógyszerezés a katonaság veteránjai körében az egyik legfontosabb tényező a magas öngyilkossági mutatókat illetően – ezt közölték a szakértők az Egyesült Államok szenátoraival 2014 novemberében.

Tovább... >>
Tekintve, hogy a veteránok között közel háromszoros mennyiségben fordul elő az öngyilkosság, mint az általános népesség körében, azok, akik szívükön viselik katonáink sorsát, sürgős választ keresnek, amely megoldja ezt a válságot. Ez a válasz a CCHR tényfeltáró dokumentumfilmje.

Tovább... >>
LETÖLTÉSEK