A PSZICHIÁTER 40 ÉVET KAPOTT SZEXUÁLIS ZAKLATÁSÉRT

Charles Fischer pszichiátert bűnösnek találták 11 bűncselekményben, köztük egy gyermek ellen elkövetett négy rendbeli szexuális zaklatásban.
A CCHR segít az Austini Állami Kórházban megvédeni a fiúkat Dr. Charles Fischertől.

Charles Fischert, az Austini Állami Kórház egykori pszichiáterét elítélték egy gyerek négy rendbeli szexuális molesztálásáért, és 40 év börtönbüntetést szabtak ki rá.

Két évtizeden át sikerült megúsznia az ismételt szexuális zaklatást, még azután is, hogy megvádolták gyermekmolesztálással. Ezután a CCHR Texas elkezdett foglalkozni az üggyel.

2011-ben Fischert megvádolták szexuális zaklatással, de a kivizsgálások ellenére öt hónapig még maradhatott. Az Austin American-Statesman újság a CCHR egyik szövetségesének riasztására közölte a történetet, és emiatt a kórház kénytelen volt kirúgni őt.

Miközben az CCHR Texas vezetője a törvényhozási bizottság előtt tanúskodott, a CCHR Texas munkatársai bűnözői háttérellenőrzést végeztek az állami kórházban alkalmazott többi pszichiáternél, és többet megosztottak a médiával. Az egyikük korábban nem tagadta a büntetendő szeméremsértést egy gyerek ellen (és mégis felvették az Austini Állami Kórházba), két másik állami pszichiáter ellen pedig már folyt fegyelmi eljárás szexuális zaklatásért.

2012 májusában Fischert megvádolták, hogy szexuálisan zaklatott öt fiút.

2013-ban, miközben óvadékkal szabadlábon volt, rajtakapták, hogy egy közparkban szexuális aktust folytat egy férfival. A CCHR értesítette a Statesman újságot, amely lehozta a történetet, és így Fischer óvadékát visszavonták.

2016-ban nagy médiafigyelem mellett Fischert bűnösnek találták, és elítélték. A miatt, amit a CCHR és partnerei tettek, ez a pszichiáter többé már nem fog perverz bűntetteket elkövetni ártatlan gyerekek ellen.Tényleg SZERETNÉNK HALLANI ÖNRŐL

Amikor egészségügyi szakemberek a betegeiknél pszichiátriai visszaélésekkel találkoznak, a CCHR-hoz fordulnak. Íme néhányuk beszámolója:

ORVOS

CSECSEMŐ- ÉS GYERMEKSPECIALISTA

PSZICHIÁTRIAI ÁPOLÓK OKTATÓJA

ALTATÓNŐVÉR

ASSZISZTENSEK OKTATÓJAADOMÁNYOZÁS

A mentális egészség nonprofit őrzőjeként a CCHR tagsági díjakra és adományokra támaszkodik, hogy végrehajtsa küldetését: hogy megszüntesse a pszichiátriában zajló emberi jogi visszaéléseket, és megtisztítsa a mentális gyógyítás területét. Ez a világ legnagyobb mozgalma, amely a mentális egészségügy reformját tűzte ki célul, csatlakozzon tehát ahhoz a csoporthoz, amely eddig több mint 180 olyan törvény létrehozását segítette, amelyek védik az állampolgárokat a káros pszichiátriai gyakorlatoktól.

LETÖLTÉSEK