Cselekedjen!

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért nemcsak hogy feltárja az emberi jogok megsértését a mentális egészségügy területén, de aktívan együttműködik más csoportokkal és magánszemélyekkel is, hogy reformokat teremtsen.

Sokféleképpen segíthet.  

Adományozás:
Az ön adományai teszik lehetővé a CCHR-nak, hogy folytassa létfontosságú munkáját és emberi jogi kampányait. Élhet az egyszeri adományozás lehetőségével, havi összeggel, vagy a CCHR tagjává válhat. 
Adományozás >>

Kapcsolódjon be online – csatlakozzon közösségi média oldalainkhoz:

Iratkozzon fel a CCHR International közösségi média blogjára

Kövesse nyomon a CCHR híreit a Twitteren!

Támogassa a CCHR-t a Facebookon

Látogassa meg a CCHR-t a MySpace-en

Adja tovább a CCHR videóit és kiadványait:

Vannak videóink és kiadványaink, amelyeket továbbadhat másoknak úgy, ha megrendeli őket online, vagy elküldi nekik a linkeket. Vannak ingyenesen letölthető kiadványaink és jelentéseink is. 
Online megrendelés >>

Letöltési oldal >>

Kezdeményezzen a saját területén:
A CCHR irodakeresőnk lehetővé teszi önnek, hogy megtalálja az ön országa CCHR-irodáját, és megismerje azokat a reformtevékenységeket, amelyekben a CCHR részt vesz a világ országaiban. 
Bolygószintű irodakereső >>

CCHR oktatócsomag:
Az új, pedagógusok számára ingyenes Tébolymarketing oktatócsomag tartalmaz egy 13-fejezetes filmet, szemináriumok leírását, füzeteket és sok mást. Világosítsa fel tanulóit a pszichiátriai szerek veszélyeiről!
Az ingyenes oktatócsomag megrendelése >>

Jelentse a mentális egészség területén elkövetett visszaéléseket (gyógyszerezés, elektrosokk, kényszerbeszállítás stb.) egy visszaélési űrlap kitöltésével, és küldje be a CCHR-nak (minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk). 
Jelentés küldése >>

LETÖLTÉSEK