A CCHR stílusosan ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját. Visszatekintettek az emberi jogok védelmezésének történelmére, és elismerték harcostársaikat az Emberi Jogi Díjjal.

Tovább... >>
1969-es alapítása óta a CCHR együttműködött szabadságharcosokkal, bátor ügyvédekkel, elkötelezett törvényhozókkal és másokkal, akik aztán támogatásukról biztosították a CCHR-t az 50. születésnapján.

Tovább... >>
Hogy érzékeltessük a CCHR által végzett munkát, megnézünk a CCHR által az első 50 évében elért számos eredmény közül néhányat.

Tovább... >>
A CCHR felvette a kapcsolatot az ENSZ-szel, hogy véget vessen a kényszerítő pszichiátriai gyakorlatoknak.

Tovább... >>
Egy egyedi eset, ahol a gyámhatóság illegálisan elszakított egy gyereket az anyjától, szenvedélyes szülői jogi keresztes hadjárat lett egy büntetőjogi ügyvéd számára.

Tovább... >>
A CCHR Florida helyi ügyvédekkel összefogva megtartotta a legelső védőügyvédi szimpóziumot és csúcstalálkozót a kényszerbeszállítással kapcsolatos kérdésekről Florida államban.

Tovább... >>
A CCHR kiállításokat és szemináriumokat tartott japán parlamenti képviselőknek a pszichotrop szerekkel kezelt gyerekek számának csökkentésére.

Tovább... >>
A CCHR a Pszichiátria: A halálipar kiállítással tájékoztatta Mexikó polgárait.

Tovább... >>
Fred Shaw olyan határozatokat fogadtatott el az NAACP-vel, amelyek megóvják az afroamerikaiakat a pszichiátriai visszaélésektől és az elektrokonvulzív terápiától.

Tovább... >>
A CCHR UK szerint a Royal College of Psychiatrists nemzetközi kongresszusa bóvli tudományt erőltet a nagyközönségre, súlyos kockázatnak kitéve a brit gyerekeket.

Tovább... >>
A pszichiátriai szerek használatának megugrása után a CCHR Ausztrália az ország lakosságának 14%-át érte el egy kijózanító dokumentumfilmmel.

Tovább... >>
A CCHR Franciaország melegen üdvözölte a Európai Pszichiátriai Társaság konferenciáját.

Tovább... >>
A Vancouver Downtown Eastside nevű negyedében megnyílt CCHR utazó kiállítás igazi keresztes hadjárat kezdetét jelentette Kanada őslakos népességének megmentésére a pszichiátriai visszaélések özönétől.

Tovább... >>
A CCHR felemeli a hangját az elektrosokk-terápia, egy pszichiátriai „kezelés” ellen, amelyről soha nem bizonyították, hogy biztonságos és hatékony. Ma ötéves, sőt fiatalabb gyerekeken használják a „segítség” nevében, és a CCHR egyértelműen fogalmaz: „Vessenek véget ennek a visszaélésnek!”

Tovább... >>
LETÖLTÉSEK