ÖNNEK JOGÁBAN ÁLL FELSZÓLALNI.

Felemelik a hangjukat az emberi jogokért. Felemelik a hangjukat a mentális egészségügyi visszaélések ellen. Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) már öt évtizede folytatja tevékenységét: leleplezi a pszichiátria emberi jogi sértéseit, harcol ezek ellen, és győzelmeket ér el.

A CCHR-t 1969-ben alapította a Scientology Egyház és a New York Állami Egyetem Syracuse-i Egészségügyi Tudományos Központjának nyugalmazott pszichiátria professzora, dr. Thomas Szasz a pszichiátria területén előforduló emberi jogi sérelmek kivizsgálására és leleplezésére.

Több mint 150 csoporton keresztül hallatja a hangját, több mint 30 országban. Tanácsadó testületének nagyszámú tagjai között orvosokat, ügyvédeket, pedagógusokat, művészeket, üzletembereket, polgári és emberi jogi képviselőket találunk.

Egyetlen ember is elérhet eredményt azzal, ha felszólal. A CCHR több száz reform létrejöttét inspirálta és segítette azáltal, hogy törvényhozók előtt tanúskodott, nyilvános meghallgatásokat szervezett a pszichiátriai visszaélésekkel kapcsolatban, valamint világszerte együttműködött a médiával, a rendfenntartó erőkkel és köztisztviselőkkel.

A CCHR nem maradt csendben. Ne maradjon Ön se.

Letöltések
Pszichiátria – Drogokhoz köti az Ön világát
INGYENES LETÖLTÉS