VANNAK LÉPÉSEK, AMELYEKET MEGTEHET. HOGY PONTOSABBAK LEGYÜNK: HAT.

  1. Rendeljen több példányt ebből a DVD-ből, és juttassa el annyi egészségügyi szakemberhez és ügyvédhez, amennyihez csak lehetséges. A barátainak, családtagjainak, aktivista csoportoknak és törvényhozóknak is juttasson el egy példányt.
  2. Ha értesül az ECT bármilyen káros utóhatásáról, bizonyosodjon meg arról, hogy ezt jelentik az országos gyógyszerügyi hatóságnak. Küldhet bizalmas jelentést is a CCHR-nak.
  3. Tájékoztassa a parlamenti képviselőket, hogy szükség van a mentális egészségügyet szabályozó törvények megreformálására. A teljesen tájékozott beleegyezést kötelezővé kell tenni bárki számára, akit mentálisan betegnek nyilvánítanak, vagy mentális egészségügyi kezelésre szorul. Szorgalmazza az elektrosokk végleges betiltását.
  4. A pszichiátereket és a mentális egészségügyi szakembereket szabályozó szervek és bizottságok kivizsgálhatják, és visszavonhatják a mentális egészségügy terén praktizáló személyek működési engedélyét súlyos hanyagság, gondatlanság és visszaélés esetén. Nyújtsa be ilyen jellegű panaszait az említett testületeknek, hogy leleplezze az egészségügyi szakemberek által elkövetett szabálysértéseket.
  5. A pszichiáterek nem korlátozzák a pácienseikkel való visszaéléseket csupán az elektrokonvulzív terápiára. Ha ismer olyan pszichiátert vagy pszichológust, aki szexuális zaklatást, pénzügyi rendellenességet, gondatlanságot, csalást vagy egyéb bűncselekményt követett el, jelentse a rendőrségnek és a CCHR-nak.
  6. Ne feledje: Nem létezik semmilyen orvosi teszt (röntgenfelvétel, agyi képalkotó vizsgálat, vérvizsgálat stb.), amely érvényesíthetné a pszichiátria állításait. A valódi orvosok azonban több olyan tudományos teszttel is rendelkeznek, amely képes kimutatni egy „pszichiátriai problémaként” megjelenő, kezeletlen testi betegséget. Ha Ön vagy bármely ismerőse mentális zavart tapasztal, ragaszkodjon a teljes, alapos és nempszichiátriai orvosi vizsgálathoz.
Letöltések
Pszichiátria – Drogokhoz köti az Ön világát
INGYENES LETÖLTÉS