A RETTEGÉS KORA INGYENES OKTATÓCSOMAG

A rettegés kora oktatócsomagot ingyenesen biztosítjuk történészeknek, főiskolai tanároknak és az emberi jogok aktivistáinak, akik előadásokat és csoportos oktatást nyújtanak, iskolákban vagy egyetemi csoportokban tanítanak vagy közösségi oktató programokat vezetnek.

Az oktatócsomag a következőket tartalmazza:

  • A rettegés kora tanári kézikönyv tartalmazza mindazokat az anyagokat, amelyekre szükség van ahhoz, hogy A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma dokumentumfilm alapján meg lehessen tartani egy teljes előadássorozatot.
  • A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma DVD (1:48 perc) Ez a megdöbbentő dokumentumfilm szépítés nélkül mutatja be a pszichiátria közreműködését a Holokauszt előtt, alatt és után elkövetett felülmúlhatatlan kegyetlenkedésekben – azokat a gyalázatos gyakorlatokat, amelyeket ma is folytatnak. Szakértők és áldozatok mesélik el a pszichiátria igazi történetét a kezdetektől a mai napig, feltárva, hogy a pszichiátriához szervesen hozzátartozik a brutalitás és kényszer alkalmazása, és hogy ez az idők folyamán semmit sem változott és semmilyen korlátozás alá nem esett.
  • 24 darab A rettegés kora – A pszichiátria rémuralma kísérőfüzetből álló csomag a szeminárium résztvevőinek, hogy elolvassák és másoknak továbbadják.

A CCHR támogatóitól kapott nagylelkű adományoknak köszönhetően ingyen tudjuk biztosítani önnek ezeket az anyagokat. Cserébe azt kérjük, hogy értesítse a CCHR-t az információk felhasználásával elért eredményekről. A CCHR szívesen fogadja minden olyan tanuló/résztvevő visszajelzését, illetve kollégák vagy szakemberek ajánlásait és nyilatkozatait, akiknek javára szolgált e tények ismerete.

Ha ön nem tanít osztályokat vagy nem vezet szemináriumokat, de emelni szeretné a közönség tudatossági szintjét a mentális egészség területén elkövetett visszaélésekkel kapcsolatban, akkor arra bátorítjuk, hogy igényelje ingyenes DVD-nket és információs csomagunkat.

RENDELJE MEG AZ INGYENES
OKTATÓCSOMAGOT!
-