DIAGNOSZTIKAI ÉS STATISZTIKAI KÉZIKÖNYV – A PSZICHIÁTRIA LEGHALÁLOSABB CSALÁSA OKTATÓCSOMAG

A Diagnosztikai és statisztikai kézikönyv – A pszichiátria leghalálosabb csalása oktatócsomagot ingyenesen biztosítjuk oktatóknak és szemináriumvezetőknek, köztük olyan orvostudományi szakembereknek, akik előadásokat és csoportos foglalkozásokat tartanak, akik iskolákban vagy egyetemeken tanítanak, akik közösségi oktató csoportokat vezetnek vagy szakmai szinten tartó szemináriumokat tartanak. Az oktatócsomag a következőket tartalmazza:

  • A Diagnosztikai és statisztikai kézikönyv – A pszichiátria leghalálosabb csalása tanári kézikönyv tartalmazza mindazokat az anyagokat, amelyekre szükség van ahhoz, hogy a dokumentumfilm alapján meg lehessen tartani egy teljes szemináriumot.
  • A Diagnosztikai és statisztikai kézikönyv – A pszichiátria leghalálosabb csalása dokumentumfilm DVD (1:18 perc). A mentális zavarok diagnosztikai és statisztikai kézikönyvét használva a pszichiáterek emberek begyógyszerezését kényszeríthetik ki, gyerekeket választhatnak el a szüleiktől és egyéneket foszthatnak meg a szabadságuktól azáltal, hogy pszichiátriai intézményekbe szállíttatják be őket. Ennek ellenére a DSM nem a gyógyítást szolgálja, hanem egy kiagyalt áltudományos csalás, amely a 330 milliárdos pszichiátriai ipar motorjául szolgál. Ez a dokumentumfilm a megdöbbentő igazságot mutatja be az agy vegytanának mítoszától a pszichiáterek beismeréséig, hogy nem képesek meghatározni, mit értenek „mentális zavar” alatt, illetve hogy az új „zavarok” nem tudományos alapon, hanem többségi szavazás alapján kerülnek be a kézikönyvbe.
  • 24 darab Diagnosztikai és statisztikai kézikönyv – A pszichiátria leghalálosabb csalása kísérőfüzetből álló csomag a szeminárium résztvevőinek, hogy elolvassák és másoknak továbbadják.

A CCHR támogatóitól kapott nagylelkű adományoknak köszönhetően ingyen tudjuk biztosítani önnek ezeket az anyagokat. Cserébe azt kérjük, hogy értesítse a CCHR-t az információk felhasználásával elért eredményekről. A CCHR szívesen fogadja minden olyan tanuló/résztvevő visszajelzését, illetve kollégák vagy szakemberek ajánlásait és nyilatkozatait, akiknek javára szolgált e tények ismerete.

Ha ön nem tanít osztályokat vagy nem vezet szemináriumokat, de emelni szeretné a közönség tudatossági szintjét a mentális egészség területén elkövetett visszaélésekkel kapcsolatban, akkor arra bátorítjuk, hogy igényelje az ingyenes DVD-t és információs csomagot.

RENDELJE MEG AZ INGYENES
OKTATÓCSOMAGOT!

Az alábbi adatlap kitöltésével igényeljen egy INGYENES csomagot!

-