Videók

CCHR-hirdetések
Ismerje meg a tényeket a pszichiátriáról!

A CCHR tudatmódosító gyógyszerezéssel – főleg a gyerekekével – kapcsolatos tényeken és statisztikákon alapuló felvilágosító videói felfedik a pszichiátriai áltudomány által okozott pusztítást és halált.

A HIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE >>

Diagnosztikai és statisztikai kézikönyv:
A pszichiátria leghalálosabb csalása

Ez a pszichiátria legjobban fogyó mentális betegségi katalógusa: 943 oldalas, és mindent tartalmaz a depressziótól és szorongástól a dadogáson, a cigarettafüggoségen, a pókiszonyon és rémálmokon át a matekgondokig, sot csecsemokori zavarokig. Ezeket átértelmezték, és most „agybetegségnek” nevezik.

A FILM MEGTEKINTÉSE >>
A FILM MEGRENDELÉSE >>

 

Tébolymarketing:
Mindannyian őrültek vagyunk?

A teljes dokumentumfilm a pszichiátria tudatmódosító gyógyszerezéséről – ez a történet a pszichiátria és a gyógyszergyárak közötti rendkívül jövedelmező kapcsolatról szól, amellyel 80 milliárd dollárnyi nyereséget szereztek azáltal, hogy tudatmódosító szereket adtak el gyanútlan embereknek. 

 

A FILM MEGTEKINTÉSE >>
A FILM MEGRENDELÉSE >>

Halálos profitszerzés:
A tudatmódosító gyógyszerezés elhallgatott története

Képzeljen el egy 330 milliárd dolláros ipart, amely azt állítja, hogy orvosi problémákkal küszködő egyéneknek segít, de egyetlen gyógyult esetet sem tud felmutatni. Ez a lebilincselő dokumentumfilm szertefoszlatja a tudatmódosító gyógyszerezés hatékonyságának álcáját, és leleplezi az embertelen, ám jól bejáratott pénzcsináló gépezetet.


A FILM MEGTEKINTÉSE >>

A FILM MEGRENDELÉSE >>

Pszichiátria: A halálipar DVD

Ez a lebilincselő film, amely két év munkájának gyümölcse, feltárja, hogy a pszichiáterek milyen pusztítást vittek véghez a társadalom minden rétegében. Archív és jelenlegi felvételekből összeválogatott sokkoló filmrészletek, amelyek „munka” közben mutatják be a pszichiátereket; orvosokkal készített, szemfelnyitó interjúk; az áldozatok és családtagjaik megindító beszámolói – ezek teszik ezt a dokumentumfilmet a pszichiátriai visszaélésekről valaha készített leghatásosabb alkotássá.

A FILM MEGTEKINTÉSE >>
A FILM MEGRENDELÉSE >>

A pszichiátria erőszakreceptje

Ez a megdöbbentő és a valóságot kertelés nélkül bemutató videó szakértőkkel, szülőkkel és áldozatokkal készült interjúkon keresztül mutatja be a multimilliárdos gyógyszer- és pszichiátriai ipar káros hatását. Az újságok szalagcímei mögötti hátborzongató valóságot tényleges rendőrségi bejelentések felvételei, sőt, egy valódi gyilkos hangfelvétele érzékelteti. Íme az otthonainkon, iskoláinkon és közösségeinken végigvonuló erőszakhullám mögött meghúzódó megdöbbentő valóság.


A FILM MEGTEKINTÉSE >>

A FILM MEGRENDELÉSE >>

LETÖLTÉSEK