MOST, HOGY RENDELKEZIK AZ ADATOKKAL, CSELEKEDJEN.

Jelenleg a legsebezhetőbbek, a gyerekeink állnak a célkeresztben. Amerikában 16 állam engedélyezi a gyerekek elektrosokkolását. Még ennél is felháborítóbb azonban, hogy öt államban engedélyezik a pszichiátereknek, hogy 6 éven aluli gyerekeket részesítsenek sokkterápiában.

Ilyenfajta barbárság hatására az Egészségügyi Világszervezet nyomatékos rendelkezést adott ki: „Semmi nem mutatja az ECT fiatalkorúakon való használatának szükségességét, és így ezt törvények útján be kell tiltani.”

De ez nem állította meg az Amerikai Pszichiátriai Társaságot. Az APA elnöke és vezérigazgatója levelében hivatalosan sürgette az FDA vezetőségét, hogy az ECT-t tegyék széles körben elérhetővé a gyerekek és a serdülőkorúak körében minden korosztálynak.

Eljött az idő. Eljött az idő, hogy elmondjuk a véleményünket. Eljött az idő, hogy hallassuk a hangunkat. Nevezzük az ECT-t annak, ami valójában: brutális, agypusztító bűntett.

Ha elég sokan cselekszünk, és elég hangosak vagyunk, azt tesszük az elektrosokkal, amit az elektrosokk tett már túl sok emberrel.

Lerövidítjük az életét.

Letöltések
Pszichiátria – Drogokhoz köti az Ön világát
INGYENES LETÖLTÉS