Az oktatócsomag részletei

A Tébolymarketing: Mindannyian őrültek vagyunk? oktatócsomag, amely pedagógusok számára ingyenes, biztosítja önnek azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van, hogy felvilágosítson másokat a tudatmódosító szerek kockázatairól, és arról, hogy milyen hatékony lépéseket lehet tenni a mentális egészség területének megtisztítása érdekében.

Az oktatócsomag tartalmazza a következőket:

  • TÉBOLYMARKETING: Mindannyian őrültek vagyunk? DVD: Egy díjnyertes dokumentumfilm a pszichiátria és a gyógyszergyárak közötti rendkívül jövedelmező kapcsolatról, amellyel egy 80 milliárd dolláros ipart építettek fel a tudatmódosító szerekre. Ez a háromrészes dokumentumfilm mélyen a felszín alá ás, és feltárja az igazságot a körmönfont marketinghúzásokkal és a tudományos megtévesztéssel kapcsolatban, amelyek egy veszélyes és gyakran halálos eladási kampányt takarnak.
  • TÉBOLYMARKETING: Mindannyian őrültek vagyunk?tanári kézikönyv: Ez a kézikönyv a DVD-n található Tébolymarketing dokumentumfilm kísérője – mindkettő egészségügyi szakemberekkel folytatott 40 évnyi kutatáson és együttműködésen alapul. Az egész osztály számára érdekes előadásokat tartalmazó kiadvány azt vizsgálja, hogy hogyan jutott el a pszichiátriai-gyógyszerészeti ipar az otthonainkba, iskoláinkba és a munkahelyekre, valamint hogyan győzte meg emberek millióit arról, hogy a problémáikat csak úgy oldhatják meg, ha veszélyes szerekhez folyamodnak. A szemináriumok a 13-fejezetes film és a különböző tudatmódosító szerekről szóló információs füzetek köré épülnek. A tanári kézikönyvhöz tartozik egy szójegyzék is, amely meghatározza a gyógyszerekkel kapcsolatos és a tanulóknak kiosztható információs lapokon található kifejezéseket.
  • A tudatmódosító szerekről szóló sorozat füzetei: A gyógyszerek előnyeit hangoztató marketingkampányokról hat olyan füzet rántja le a leplet, amelyek könnyen érthetően leírják a tudatmódosító szerek leggyakoribb mellékhatásait, és azt, hogy milyen alternatívák léteznek. Az antidepresszánsokról, antipszichotikumokról, szorongás elleni szerekről/nyugtatókról, stimulánsokról és hangulatstabilizálókról szóló sorozat fényt derít az ezek fogyasztóira leselkedő potenciálisan komoly veszélyekre. Ezek a valódi tények, amelyeket ritkán lehet csak kihámozni a bonyolult betegtájékoztatókból. 24 csomagot biztosítunk a hatfüzetes sorozatból. Ha az osztályának vagy szemináriumi csoportjának több, mint huszonnégy tanulója van, akár két további csomagot is igényelhet ingyen.

Ha ön pedagógus, megrendelheti INGYENES oktatócsomagját a Kattintson ide >>

LETÖLTÉSEK