Egy kiállítás inspirálta a fiatalok pszicho­gyógyszerezésének elmarasztalásáról szóló törzsi határozatot

Fred Shaw és Thomas Edgar Brown király együtt vágja át a szalagot a Pszichiátria: A halálipar kiállítás megnyitóján a dél-afrikai Fokvárosban.
Abban az országban, ahol a világon az egyik legmagasabb a gyerekek stimulánsokkal való gyógyszerezése, a CCHR kiállítása feltárja az igazságot, arra inspirálva egy királyt, hogy szebb jövőt követeljen népe számára.

A Pszichiátriai Világszövetség (WPA) nemzetközi kongresszusa ellen Fokvárosban rendezett tiltakozó felvonulás zárásaként megnyitották az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért világszerte nagy elismerésnek örvendő Pszichiátria: A halálipar ingyenes utazó kiállítását a Good Hope (Jóreménység) kastélyban. A „mozgó múzeum” egyes részei történelmi bizonyítékokat vonultatnak fel a pszichiátriának az apartheid során játszott szerepét illetően, amellett, hogy vannak a jelennel foglalkozó részek is a tudatmódosító szereket és a gyerekek jogait illetően.

Fred Shaw és Thomas Edgar Brown király vezette a megnyitót. Üzenetében Brown király minden dél-afrikaihoz szólt: „Gyertek, és nézzétek meg saját szemetekkel a CCHR által feltárt felháborító tényeket.” A szalag lehullott, és több mint 10 000 látogató látta a kiállítást, amely megismertette velük az igazságot a pszichiátriáról. Ahogy az egyik tanár fogalmazott: „Éveken át megtagadtam, hogy a tanulóimmal olyan szereket szedessek, mint a Ritalin és hasonlók. Most végre tudom, hogy helyesen cselekedtem. Hiszek abban, hogy Isten küldte önöket hozzám. Köszönöm.”

Brown király, aki elkötelezte magát, hogy megvédi népe gyermekeit és szellemi örökségét, kiadott egy pszichiátriát elítélő törzsi határozatot. „Hivatalosan felhívom a koiszan nép, valamint minden más törzs és nemzet figyelmét a pszichiátria veszélyeire, és felkérem az összes dél-afrikai nemzet minden királyát és vezetőjét, hogy ítéljék el a pszichiátriát és a gyermekek gyógyszerezését” – olvasható a határozatban.

„Felkérem az összes dél-afrikai nemzet minden királyát és vezetőjét, hogy ítéljék el a pszichiátriát és a gyermekek gyógyszerezését.”

A király rámutat azokra a jelentésekre, amelyek szerint Dél-Afrikában a gyerekeknek felírt pszichostimulánsok aránya a világon az egyik legmagasabb. Nem is beszélve arról, hogy 27 nemzetközi gyógyszerrendészeti figyelmeztetést adtak ki ezekkel a pszichiátriai szerekkel kapcsolatban, amiért mániás állapotot, ellenségességet, erőszakos viselkedést, sőt gyilkos gondolatokat is előidézhetnek. „Meg kell védenünk a gyerekeinket” – üzeni a király. Ami pedig a pszichiátria alaptételét illeti, miszerint „az Ember egy állat”, a király a következőképpen zárja határozatát: „Mi spirituális nép vagyunk, és a pszichiátria támadás az emberi lélek és Isten ellen.”


TÉNYEK

DÉL-AFRIKAI HARCOK

A dél-afrikaiak boldogulásra tett erőfeszítéseit szabotálja a pszichiátria.

10 000

FOGSÁGBAN TARTOTT

fekete dél-afrikait gyógyszereznek és elektrosokkolnak érzéstelenítés nélkül pszichiátriai táborokban.

39%

NÖVEKEDÉS

az antidepresszánsok használatában Dél-Afrikában az elmúlt négy év során.

50%

NÖVEKEDÉS

a Ritalin-felírások számában egy év alatt a kelet-fokföldi Nelson Mandela Bayben.

58

PSZICHOKÓRHÁZ

Dél-Afrikában, ahol egyetlen éjszaka akár 2700 randba (196 USD) is kerülhet a középosztálybeli állampolgároknak.

0

GYÓGYULÁS

– ismerik el a pszichiáterek a pszichiátriai társaság nemzetközi kongresszusán Dél-Afrikában.


ADOMÁNYOZZON

Nonprofit mentális egészségügyi figyelőszervezetként a CCHR tagsági díjakra és adományokra támaszkodik, hogy végrehajtsa küldetését: hogy megszüntesse a pszichiátriában zajló emberi jogi visszaéléseket, és megtisztítsa a mentális gyógyítás területét. Ez a világ legnagyobb mozgalma, amely a mentális egészségügy reformját tűzte ki célul, csatlakozzon tehát ahhoz a csoporthoz, amely eddig több mint 180 olyan törvény létrehozását segítette, amelyek védik az állampolgárokat a káros pszichiátriai gyakorlatoktól.

LETÖLTÉSEK