Füzetek

Ezek a letölthető füzetek további információkat adnak a pszichiátriai szerekről, a gyerekekkel szembeni visszaélésekről és a pszichiátriai szerek mellékhatásairól.

Psychiatric Drugs & Your Child’s Future
(A pszichiátriai szerek és az ön gyermekének jövője)

Ez a könnyen olvasható, 16 oldalas füzet arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy ismerjék meg a lehetőségeiket, kérdőjelezzék meg a pszichiáterek vagy az orvosok által adott információkat, beleértve azt is, hogy hogyan állapították meg, hogy „kémiai egyensúlyzavar” van a gyermek agyában, amelynek kezelése tudatmódosító szert igényel. A Psychiatric Drugs & Your Child’s Future című füzet nem mondja meg, hogy mit tegyenek a szülők; felhívja a figyelmüket, hogy a legjobb szülői belátásuk szerint döntsenek. Ehhez azonban először tájékozódniuk kell.

The Silent Death of America’s Children
(Amerika gyermekeinek csendes halála)

Manapság a mentális kezelés a gyerekek életére menő szerencsejáték, és mivel a halálesetek száma egyre nő, a kocka perdülését komolyan kell vennünk. Nem az a kérdés többé, hogy a pszichiátriai kezelésektől meghalnak-e gyerekek, hanem inkább az, hogy kinek a gyereke lesz a következő. Az a kérdés, hogy a szülők hajlandóak-e a gyermekeik életét rábízni a szubjektív pszichiátriai diagnózisokra és a veszélyes tudatmódosító szerekre és kezelésekre.

The Side Effects of Common Psychiatric Drugs
(A leggyakoribb pszichiátriai szerek mellékhatásai)

Bár ez a weboldal biztosít olyan információs lapokat, amelyek közlik a pszichiátriai szerek mellékhatásait, ez a füzet egy időrendi bemutatást is tartalmaz a gyógyszerhatósági figyelmeztetésekről, amelyeket minden fogyasztónak ismernie kell, és csak saját felelősségére hagyhatja őket figyelmen kívül.

A dokumentum megtekintéséhez Acrobat Reader program szükséges, amely itt ingyenesen letölthető.

LETÖLTÉSEK